Фенскo безумиe в Испания прекратиха дербито на Севиля - прът удари играч по главата (ВИДЕО)


Фенскo безумиe в Испания прекратиха дербито на Севиля - прът удари играч по главата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3230 0

Градското дерби между Бетис и Севиля от осминафиналите за Купата на Краля бе прекратено след скандал още през първото полувреме. Играчът на Севиля Хосе Жордан бе ударен с хвърлен от трибуните прът. За него към момента по непотвърдена информация се смята, че е бил пластмасов.

Сцената се разигра малко след 39-ата минута, когато Бетис успя да изравни резултата. Това стори Набил Фекир, който успя да вкара директно от ъглов удар. Докато той и съотборниците му празнуваха обаче се стигна до грозната постъпка на запалянкото, като играчът на гостите пострада точно пред очите на главния съдия, който веднага наду свирката и даде сигнал на медицинския екип да влезе.

Арбитърът първоначално взе решението да прибере двата отбора и дълго време се обмисляше как точно да се постъпи - дали срещата да се доиграе. В крайна сметка това не се случи, а в Испания непотвърдените информации гласят, че вероятно двубоят ще се доиграе на следващия ден пред празни трибуни.

От Кралската футболна федерация на Испания официално обявиха, че е прекратен мача и че няма да се доиграе в същия ден, като в съобщението се допълни, че подобни действия далеч няма да бъдат толерирани.

Преди да се стигне до попадението на Фекир пък в 35-ата минута Папу Гомес бе открил резултата в полза на Севиля, след като получи топката на границата на наказателното поле и с изстрел от движение не остави шансове на вратаря.

Макар и Гомес да откри в полза на своя тим, до попадението му по-активен на "Бенито Вийямарин" бе домакинът, който създаде много на брой положения, но не успя да ги материализира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички