Феномена с признание, никога не е искал да напуска Барселона


Феномена с признание, никога не е искал да напуска Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

4963 0

Легендарният бразилски футболист Роналдо направи признание, че не е искал да напуска Барселона през 1997 година. Тогава той бе продаден за 27 млн. долара на Интер, а трансферът му бе голяма изненада.

"Истината е, че в края на сезона се бях разбрал да удължа договора си с Барселона и тръгнах на лагер с националния отбор на Бразилия. Пет дни по-късно ми се обадиха и ми казаха, че преподписването няма да се случи", сподели Феномена пред DAZN.

"Бъдещето ми в Барса не беше в моите ръце. Аз исках да остана, но когато клубът не те оценява по подобаващ начин, решението вече е различно. Аз исках да остана в Барса. Но вече нищо не зависеше от мен", допълни двукратният световен шампион.

"Играех с Роберто Карлош за Бразилия и тогава той ми каза какво преживяване е да играеш за Реал Мадрид. Това просто остана в моето съзнание и няколко години по-късно исках да се убедя сам в това. Отидох в Реал и бе дори по-велико, отколкото той ми обясняваше. Има огромни очаквания и напрежение, но там играят най-добрите в света", допълни още Роналдо.

Любопитно проучване показва, че най-скъпият играч за всички времена би бил именно Роналдо Назарио. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички