Ибрахимович удари Кристиано Роналдо под кръста с едно единствено изречение


Ибрахимович удари Кристиано Роналдо под кръста с едно единствено изречение
Снимка: Getty Images/Guliver

19203 0

Един от най-екстравагантните футболисти в последните години - Златан Ибрахимович, яростно атакува петкратния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо. Шведът обяви бразилския Роналдо за "истинския", като допълни, че португалецът не е талант, а просто е тренирал здраво.

"Истинският Роналдо е бразилец. Кристиано не е истински талант, а просто продукт на много работа. Той премина в отбор, който печели Серия А седем години подред - това не е предизвикателство. Ако той търсеше предизвикателство, щеше да премине в Ювентус, когато отборът бе в Серия Б, да му помогне да се върне в елита и да го върне на върха" - заяви Ибрахимович.

Шведът се изказва против Кристиано не за първи път. Подобен пример е отпреди година, когато, след като Лука Модрич спечели "Златната топка", Ибрахимович заяви, че призовете, които Роналдо взимаше са били благодарение на Флорентино Перес. Преди време, пък, Златан разкри, че може да поддържа най-високо ниво до 50 години. Вижте какво е условието за това, както и цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички