Хамес Родригес пред преминаване в друг отбор от Испания


Хамес Родригес пред преминаване в друг отбор от Испания
Снимка: Guliver/GettyImages

3346 0

Халфът на Реал Мадрид Хамес Родригес може да остане в Мадрид, но не с екипа на настоящия си тим. Има голяма вероятност колумбиеца да премине в градския съперник на „белия балет“ Атлетико Мадрид.

Атакуващият полузащитник се завърна на „Сантиаго Бернабеу“ през тази година, но играе много малко под ръководството на Зинедин Зидан. Затова сега Реал Мадрид има желание да го продаде, за да спечели пари, които впоследствие да използва за привличането на някои от трансферните им цели. Хамес Родригес е желан от няколко отбора във Висшата лига, но изглежда, че Атлетико Мадрид са на предна позиция за неговия подпис. Според колумбийския журналист Хавиер Ернандес Бонет двата тима са в напреднали преговори за играча. Бонет дори твърди, че Хамес вече на 80 процента може да се счита за футболист на Атлетико Мадрид.

През настоящия сезон колумбийският халф е изиграл едва 13 мача във всички турнири, като 8 от тях са като титуляр. Той има един гол и една асистенция до момента през кампанията. Последният му мач от Испанската Ла Лига бе на 19-ти октомври. А ето кой мач преди време провалил трансфер на Хамес в Атлетико Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички