"El Pais": Реал подписва с Моуриньо през юли, играчите го искат за треньор


"El Pais": Реал подписва с Моуриньо през юли, играчите го искат за треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

1566 0

Реал Мадрид всъщност има желание да си върне своя бивш треньор Жозе Моуриньо, който остана без работа, след като бе уволнен от Манчестър Юнайтед. Според авторитетното испанско издание "El Pais" клубът вече е установил контакт с португалеца относно евентуалното му завръщане.

Връзката е направил вицепрезидентът на Реал Хосе Анхел Санчес, който е вторият силен човек в клуба след Флорентино Перес. В първите дни след назначаването на Сантяго Солари същият човек е контактувал и с агента на Моуриньо Жорже Мендеш. Той е отказал на мадридчани по причини, несвързани с контракта на клиента му с Манчестър Юнайтед, но отказът му не е бил окончателен.

РЕАЛ И ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕС ИСКАТ САМО ЕДНО ИМЕ ЗА ТРЕНЬОР НА "КРАЛЕТЕ"

Испанският клуб е провел допитване до играчите по въпроса и те са съобщили, че са съгласни португалецът да се върне на "Бернабеу".

Според агент, който е близо и до двете страни, е съобщил, че Реал планира да привлече Моуриньо след 1 юли, за да не плаща на "червените дяволи" обезщетение на стойност 5 милиона евро. На специалиста ще бъде гарантирана властта да се разпорежда с входящите и изходящите трансфери в клуба. Ще му бъдат отпуснати и сериозни средства за трансфери, а заплатата му ще бъде чисто 20 милиона евро на сезон.

Има още един много успешен треньор, когото Реал Мадрид иска начело. Вижте кой е той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички