Моуриньо проговори: Юнайтед има бъдеще и без мен, и аз имам бъдеще без Юнайтед


Моуриньо проговори: Юнайтед има бъдеще и без мен, и аз имам бъдеще без Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1332 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо проговори за първи път след уволнението си. Специалистът обаче не съобщи причината, която доведе до крайния ход на ръководството на английския гранд спрямо него.

"Аз не съм се променил. Това, което направих, когато напуснах Челси, например, ще направя и сега. Изпитвам само добри чувства и няма да говоря за нищо, което се е случило в клуба. Бихме могли да говорим за много хубави неща, както и за не много хубави, но това не е за мен. Всичко свърши. Манчестър Юнайтед има бъдеще и без мен и за мен има бъдеще без Манчестър Юнайтед", заяви португалецът, цитиран от "Sky Sports".

ДРУГАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА: МОУРИНЬО Е ГОЛЕМИЯТ ПЕЧЕЛИВШ ОТ УВОЛНЕНИЕТО

"Защо сега трябва да споделям чувствата си, дори и с подръжници? Всичко свърши. Така е било винаги. Винаги ме критикуват мениджъри, които разказват подробности за случилото се и кой е виновен. Но аз не постъпвам така. Манчестър Юнайтед е в миналото", каза още Моуриньо.

Както е известно, поста на Специалния зае 45-годишният норвежец Оле Гунар Солскяер. Вижте тук с какви пари за зимни трансфери ще разполага бившият нападател, чийто договор е до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички