Реал и Флорентино Перес искат само едно име за треньор на "кралете"


Реал и Флорентино Перес искат само едно име за треньор на "кралете"
Снимка: Guliver/GettyImages

3632 0

По всичко изглежда, че Флорентино Перес предпочита да наеме по-опитен треньор начело на Реал Мадрид, а изборът на президента е очевиден, според медиите на Осторва - Жозе Моуриньо. Испанският милиардер продължава да има добри взаимоотношения с португалеца и иска да го види отново на "Сантиаго Бернабеу", независимо че в отбора все още са част от играчите (начело със Серхио Рамос), с които Специалния имаше сериозни проблеми при престоя си в испанската столица.

Сантиаго Солари започне по нелош начин начело на отбора, като със сигурност ще остане до края на сезона, но без спечелен трофей във витрината ще е много трудно на бившия футболист да остане на "горещото място" на скамейката на Реал.

Привличането на Жозе Моуриньо изглежда все по-вероятно, защото Манчестър Юнайтед едва ли ще го задържи в клуба, особено ако слабите резултати на тима продължават. На този етап Солари изглежда като 3-и избор за Флорентино Перес, който обмисля назначаването на Шаби Алонсо за старши-треньор на тима. Дори МОуриньо да поеме "кралете" през лятото, много вероятно е бившият ас на клуба да седне на скамейката като негов главен асистент.

Информацията на английските медии за Моуриньо и Реал обаче е в разрез с факта, че само преди месец от клуба обявиха дългосрочен договор на Солари - вижте до кога е контрактът му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички