Екс играч на Интер: Ако е виновен, Бартомеу трябва да бъде изгонен от Испания


Екс играч на Интер: Ако е виновен, Бартомеу трябва да бъде изгонен от Испания
Снимка: Twitter

1672 0

Бившият италиански футболист Даниеле Адани заяви, че доскорошният президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу трябва да бъде изгонен от Испания. Функционерът, който неотдавна подаде оставка, вчера бе арестуван и срещу него се води разследване по аферата "Барсагейт".

Бившият защитник на Фиорентина и Интер осъди Бартомеу за това как е управлявал Барселона и особено за това как се е отнасял към ветераните на тима Лионел Меси и Жерар Пике.

"В живота можете да платите висока цена, ако действате по определен начин. На футболно ниво Барселона направя някои истински бедствия през последните 4-5 години. Барселона продължи да купува играчи, затъваше в дългове и дискредитираше играчи като Меси и Пике. Сееш ли вятър, жънеш вихри", заяви Адани, цитиран от "Football Italia".

"Правосъдието се намеси, за щастие, малко по-рано, отколкото в Италия. Ако е вярно, че Бартомеу е използвал социалните медии, за да дискредитира Меси и Пике, той трябва да бъде експулсиран от Испания. Няма прошка за него. Той потъпка цял един народ", допълни италианецът. Междувременно, Бартомеу бе пуснат под гаранция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички