Бейл не мисли за напускане, а за подготовката с Реал Мадрид


Бейл не мисли за напускане, а за подготовката с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2800 0

Реал Мадрид изпитва сериозни затруднения в опитите си да се раздели с една от звездите си. Гарет Бейл, който вече е обявен за ненужен, не иска да чуе, че трябва да напусне "Сантяго Бернабеу". В Реал разполагат с над 30 играчи, а президентът на клуба - Флорентино Перес, се надяваше, че именно от ще взема и доста добра сума.

Уелският национал обаче е на друго мнение. Той се готви да замине на предсезонна подготовка с Реал. Бейл би склонил да си тръгне, единствено, ако някой отбор успее да му плаща същата заплата, каквото получава и сега в Мадрид. А това е много трудно постижимо, тъй като много малко отбори може да си позволят да дават огромни суми за заплати.

Към момента обаче няма нито едно постъпила оферта за нападателя в офисите на "Сантяго Бернабеу". Освен това в идните седмици няма и насрочени разговори между двете страни. Настоящият договор на Бейл е до лятото на 2022 година, така че със сигурност ще се търси вариант, който да устройва и двете страни.  По-рано тази година Бейл сподели какво трябва да се случи, за да се раздели с Реал Мадрид. Подробности четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички