Едер Азар с поредна травма в Реал Мадрид


Едер Азар с поредна травма в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1204 0

Последната галактическа покупка на Реал Мадрид - Еден Азар, продължава да бъде измъчван от постоянни контузии в Испания и за пореден път получи усложнение в контузията, която го извади от игра в последните няколко седмици. 

Според информация на вестник "Марка", крилото на Реал Мадрид е получил рецидив на травма в бедрото на левия крак и може да не играе изобщо до паузата за мачове на националните отбори в края на месеца. Засега е сигурно, че той няма да е на разположение за дербито на Мадрид срещу Атлетико в неделя (07.03). 

Голямата надежда на треньорския щаб е Азар да се възстанови за реванша срещу Аталанта в Шампионска лига. Ако не е наложително обаче, в Мадрид едва ли ще рискуват здравето му след толкова много травми в рамките на година и половина. 

За последно Азар беше част от селекцията на Зинедин Зидан на 30-и януари при поражението с 1:2 от Леванте у дома. Очакванията бяха, че той ще се завърне в края на миналия месец, или началото на март, но заради възобновяване на травмата появата му на терена ще се забави допълнително. 

Досега в шампионата на Испания бившият ас на Челси има едва 8 мача, 2 гола и 1 асистенция. През миналия сезон също бе рядко на разположение на Зидан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички