Еден Азар: За мен беше чест да играя до Серхио Рамос в Реал Мадрид


Еден Азар: За мен беше чест да играя до Серхио Рамос в Реал Мадрид
Снимка: Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images

1012 0

Белгиецът Еден Азар засипа с похвали бившия си съотборник Серхио Рамос. Преди няколко дни на емоционална пресконференция капитанът на Реал Мадрид се сбогува с фенове, журналисти и съотборници, но изрази явното си намерение един ден да се завърне отново в „белия балет на висок ръководен пост.

Според белгийския национал, Рамос има още какво да даде на футбола и е твърдо уверен, че бившият капитан отново ще блести със своите изяви.

„Всички в Реал сме много тъжни, че Серхио си тръгва. Излишно е да казвам какво представлява той за нашия клуб и колко е важен за нас. Смятам, че всеки се е учил от него на и извън терена. Той е истински лидер и притежава характер на шампион. Вярвам, че Рамос все още не е казал последната си дума и ще играе на високо ниво", смята Азар.

"Ще отбележи важни попадения и ще показва класата си. За всички ни беше чест да играем с човек като Серхио Рамос. За мен, той винаги ще остане един от най-добрите защитници в историята на световния футбол“, коментира звездата на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички