Еден Азар се чувства отлично след операцията


Еден Азар се чувства отлично след операцията
Снимка: Getty Images/Gulliver

1342 0

Преди около един месец изглеждаше, че сезонът за Еден Азар е приключил. Полузащитникът на Реал Мадрид претърпя операция в Далас на 5-ти март и се очакваше да пропусне остатъка от сезона, както и участието на Белгия на Евро 2020. След като Ла Лига пре прекъсната от пандемията от коронавирус, а европейското първенство бе отложено с една година, Азар се чувства доста по-добре и е оптимист, че може да се върне преди края на сезона.

Белгиецът направи сравнително слаба първа кампания на „Сантиаго Бернабеу“, след като през повечето време от сезона бива тормозен от контузии. Той точно се бе възстановил от травма в глезена, когато се наложи отново да напусне принудително терена заради контузия срещу Леванте на 22-ри февруари. След операцията Азар се възстановява в дома си, където е с децата си и своята съпруга, като е посещаван от медицински представители от клуба. Той е подложен на доста по-лека и бавна рехабилитация заради ситуацията с коронавируса и липсата на футбола.

Очаква се 29-годишният белгиец да бъде на разположение в края на май и след като Евро 2020 бе отложено за следващото лято, той може да получи възможност да играе отново до края на сезона за „Лос Бланкос“ както в Испанската Ла Лига, така и в Шампионската лига. А ето как Еден Азар смени външния вид по време на периода на изолация у дома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички