Рядко срещано: Жерар Пике предложил да играе безплатно за Барселона сезон 2022/23


Рядко срещано: Жерар Пике предложил да играе безплатно за Барселона сезон 2022/23
Снимка: Getty Images

2665 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике се съгласи да му бъде намалена заплатата отново, за да може клубът да картотекира новите попълнения.Той обаче е бил готов на още по-големи отстъпки в името на клуба, а именно - да играе безплатно за "блаугранас" през сезон 2022/23, твърди "AS".

Футболистът е предложил тази своя идея на ръководството, тъй като разбира, че е пети избор сред централните защитници на каталунците. Ветеранът обаче няма намерение да се предава и е убеден, че ще стане важен играч на тима през предстоящата кампания.

Пике се е срещнал на вечеря с президента Жоан Лапорта и му е предложил клубът да реши каква да бъде неговата заплата. Ръководството не се е съгласило той да играе без пари за тях и сега ще определи срещу каква сума ще се разписва месечно испанецът, за да могат новите попълнения да бъдат картотекирани навреме за старта на сезона. Според Лапорта всичко в Барселона е наред и новите ще бъдат регистрирани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички