Атлетико Мадрид направи разликата между Бензема и Винисиус - бразилецът е "зачеркнат"


Атлетико Мадрид направи разликата между Бензема и Винисиус - бразилецът е "зачеркнат"
Снимка: Getty Images

5486 0

Дербито на Мадрид между Реал и Атлетико пробужда огромна спортна омраза между запалянковците на двата тима, като съперничеството се отличава по редица критерии от останалите в Европа. 

Напоследък обаче агресията между двете страни започва да се изкачва на съвсем друго ниво и нещата стават сериозни, след като и ръководството на някой от тимовете взима участие в "закачките" на отборите.

В последно време една от големите звезди на Реал Мадрид - Винисиус е "под прицел" на феновете от редица отбори, като не бе подминат и от тези на дюшекчиите. Те сътвориха грозна провокация спрямо бразилеца още в часовете преди мача, а в края на дербито за Купата на Краля участие взе и ръководството на Атлетико.

Те не споменаха Винисиус поименно в края на продълженията, когато вкара общо четвъртото попадение в срещата от четвъртък вечер и оформи крайното 3:1 за домакините от "Сантяго Бернабеу".

Разлика направи обръщението на Атлетико към вкаралия за 2:1 - Карим Бензема, който директно бе споменат като голмайстора в 103-тата минута. Всичко това се случва в една от социалните мрежи, която се използва от хиляди запалянковци, за да следят развоя на събитията.

Вижте гаврата, която феновете на Атлетико си направиха с Реал Мадрид и Винисиус!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички