Двамата най-опитни лидери за Реал се оказаха виновниците за загубата (ВИДЕО)


Двамата най-опитни лидери за Реал се оказаха виновниците за загубата (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4582 0

Реал Мадрид допусна голяма издънка само седмица след страхотния успех над Барселона с 2:0. Така "кралския клуб" отново позволи на каталунците да застанат на върха във временното класиране на испанската Ла Лига. В последните 4 мача в Испания играчите на Зинедин Зидан имат загуби от Леванте и Бетис (последната), както и равенство със Селта.

За разочарованието срещу Бетис неочаквано двамата най-опитни лидери на мадридчани носят най-голяма вина. Това са Серхио Рамос и Карим Бензема. При първия гол във вратата на Тибо Куртоа защитникът с номер 4 се отличи с изключително тежко докосване в наказателното си поле, след което и закъсняла реакция, за да позволи на противников футболист да нанесе фаталния удар.

За второто попадение грешката бе още по-недопустима. Бензема опитва подаване в центъра към Рамос, като цели 4-ма бранители на Бетис са около капитана на "кралския клуб" и чакат подобно развитие. На всичкото отгоре пасът на французина бе твърде слаб, а Рамос също можеше да усети ситуацията и да отстъпи, за да покрие по-добре периметъра пред наказателното поле, а не да се опита да стигне до паса, който бе невъзможен за овладяване. Вижте ситуациите в прикаченото ВИДЕО:

ВРАТАРЯТ НА РЕАЛ МАДРИД МОЖЕ ДА ПРОПУСНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички