Нападател на Реал Мадрид е сред големите цели на Наполи


Нападател на Реал Мадрид е сред големите цели на Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

4369 0

Наполи има доста амбициозна трансферна цел за лятото. Италианският клуб се е прицелил към нападателя на Реал Мадрид - Лука Йович. Неаполитанците се готвят за натоварено лято, като Дрис Мертенс се отдалечава от подписването на нов договор, като пред напускане са и Кайехон и Аркадиуш Милик.

Заради това президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис иска млад и надежден централен нападател, който да е достоен заместник. Освен това от клуба имат много добра връзка с агента на играча, който преди това доведе четирима играчи - Калиду Кулибали, Никола Максимович, Диего Деме и Кевин Малкюи.

Освен това, в последните месеци от Наполи са научили, че Йович би се съгласил да премине в Южна Италия, ако трябва да напусне Мадрид, било то под наем или за постоянно. Реал, от своя страна, предпочитат да не се разделят с него само една година, след като го взеха за 60 млн. евро. По-вероятно е от "белия балет" да обмислят да го пуснат под наем. Въпреки че считат, че от Наполи едва ли биха приели, те биха могли да предложат трансфер с опция за обратно изкупуване на сръбския нападател на по-късен етап. В крайна сметка обаче всичко зависи от решението на Милик и дали той ще напусне. По-рано стана ясно, че рекордната покупка на Наполи може да премине в Атлетико - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички