Два гола след 90-ата минута разплакаха Атлетико Мадрид на "Местая"


Два гола след 90-ата минута разплакаха Атлетико Мадрид на "Местая"
Снимка: Getty Images

1964 0

Шампионът на Испания Атлетико Мадрид изпусна да бие Валенсия, след като инкасира два късни гола и завърши наравно 3:3 като гост в мач от 13-ия кръг на Ла Лига. "Дюшекчиите" предвкусваха победата с два гола преднина до 90-ата минута, но в продължението на мача Валенсия вкара два гола и взе точка от мача.

В 35-ата минута Луис Суарес даде преднина на Атлетико, възползвайки се от асистенция на Анхел Кореа. След почивката Стефан Савич си отбеляза автогол, с което Валенсия изравни. В рамките на четири минути обаче "дюшекчиите" стигнаха до нови два гола, отбелязани от Антоан Гризман и Шиме Вършалко.

Атлетико вървеше убедително към победата, когато в 90-ата минута главният арбитър даде 7 минути добавено продължение. Валенсия обаче не се бе предал, а в герой за "прилепите" се превърна 21-годишният нападател Уго Дуро. Той се разписа в 92-ата минута, а след това и в 96-ата, за да изравни резултата.

Така Атлетико Мадрид изпусна възможността да се изкачи до второто място и остава четвърти с 23 пункта - на четири точки от лидера Реал Мадрид. Валенсия пък е на 10-о място със 17 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички