Шави и шефът на Барса обезпокоени: Клубът има в лазарета цял един отбор


Шави и шефът на Барса обезпокоени: Клубът има в лазарета цял един отбор
Снимка: Getty Images

1733 0

Директорът на Барселона Матеу Алемани е провел разговор с новия треньор на тима Шави Ернандес. Те са обсъдили темата с честите и продължителни контузии, които тормозят отбора през този сезон, съобщава "Каталуня радио".

И двамата са съгласни, че медицинският въпрос в клуба е проблем, който трябва да бъде незабавно решен. Алемани е обявил, че е уморен от погрешни диагнози, лошо възстановяване на контузени играчи и рецидиви, съобщава медията.

Към момента каталунците не могат да разчитат на 11 от футболистите си по различни причини. Седмина имат мускулни проблеми - Педри, Усман Дембеле, Серхи Роберто, Нико Гонзалес, Жерар Пике, Ерик Гарсия и Ансу Фати. Нето е болен от грип, Агуеро има сърдечна аритмия, Брейтуейт се възстановява след операция в коляното, а Сержиньо Дест има болки в гърба.

Според "Каталуня радио" медицинският проблем не се ограничава само с медицинския щаб. Източници, близки до футболисти на Барселона, са заявили, че има проблеми и с физическата подготовка на "Камп ноу". Затова Шави предприе първите мерки за справяне с проблема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички