Шави "скастри" мераците на Манчестър Сити за таланта на Барселона Ансу Фати?


Шави "скастри" мераците на Манчестър Сити за таланта на Барселона Ансу Фати?
Снимка: Getty Images

1243 0

Треньорът на Барселона - Шави, изглежда няма притеснения относно формата на един от най-големите таланти на клуба Ансу Фати. Специалистът вярва, че младокът ще се завърне към най-добрата си форма скоро.

Напоследък Фати страда от липса на игрово време, продиктувана от няколкото му тежки контузии. Именно тя породи слухове за напускането му на отбора. Медиите в страната дори излязоха с информация, че Манчестър Сити вече е подготвил оферта за правата на играча.

Подобен такъв трансфер обаче изглежда малко вероятен, предвид думите на Шави. Той изрази уверение, че възпитаникът му е добре и с него проблеми няма. Фати взе участие в последния мач на каталунците срещу Еспаньол, завършил 1:1. Той стартира като титуляр, но не убеди особено и напусна в 62-ата минута.

"Ансу изглежда страхотно. Игра, защото тренира на високо ниво. Той направи огромна промяна в отношение на играта в защита. Липсваше му ефективността, която липсваше и на отбора, но виждам страхотно израстване в него. Ще бъде по-добър", заяви Шави след двубоя.

Ето какво каза самият Фати за липсата на игрово време

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички