"Добре дошъл"! Звездата на Атлетико Мадрид Алваро Мората се изпусна за трансфера на Депай


"Добре дошъл"! Звездата на Атлетико Мадрид Алваро Мората се изпусна за трансфера на Депай
Снимка: Getty Images

1741 0

Звездата на Атлетико Мадрид - Алваро Мората, потвърди зачестилите слухове за трансфер на Мемфис Депай от големия съперник Барселона при "дюшекчиите".

Дали неволно, или не толкова, нападателят приветства новия си съотборник в тима. Това се случи на пресконференция, в която той определи нидерландеца като топ играч и заяви, че е добре дошъл.

"Играч от най-високо ниво. Добре дошъл! Атлетико е място, където със сигурност ще бъдеш щастлив. Нямаме търпение за това и приветстваме с отворени обятия всеки, който идва да помогне", коментира Мората след победата с 2:0 над Леванте.

Депай се присъедини към Барселона като свободен агент през лятото на 2021-а година. Таранът обаче така и не успя да се наложи като твърд титуляр на "Камп Ноу" и през повечето време остана на скамейката. С пристигането на Роберт Левандовски, възможността нидерландецът да се наложи в тима намаля драстично.

Според много информации от различни източници е въпрос на време Депай да облече фланелката на гранда от Мадрид. Договорът му с каталунците изтича през лятото, така че зимният трансферен прозорец е последният шанс на "лос кулес" да спечели от евентуален негов трансфер.

Ето кой клуб пък желае да привлече самия Мората

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички