До стената - изнудването на Барселона може да премине 300 милиона евро


До стената - изнудването на Барселона може да премине 300 милиона евро
Снимка: Guliver/GettyImages

2069 0

Хосеп Мария Бартомеу трябва да извади 300 милиона евро, за да запзи каквито и да е шансове да остане президент на Барселона. Сумата ще бъде разпределена между Ливърпул и Борусия (Дортмунд), след като нито един от двата клуба не се поддава на атаките от каталунците и настояват, че Коутиньо и Усман Дембеле не се продават.

Двата клуба действат синхронизирано, като дори не искат и да чуят за срещи с представители на Барселона. Това опря до стената ръководството на "блауграна", което трябва да вземе заместник на Неймар и да направи всичко по силите си да усили мощта на селекцията си, която изглеждаше плачевно срещу Реал Мадрид.

Поради тази причина Бартомеу е одобрил сделките за двамата да бъдат сключени, "независимо от сумата", пише в днешния си материал по темата "Marca". Според испанската медия, всеки от двамата ще струва около 150 милиона евро, а двата клуба ще чакат до последно, за да "изтискат" някой друг милион от закъсалия испански гранд.

В същото време Анхел ди Мария и Юлиян Дракслер са отпаднали като вариант за Барселона, а Ливърпул и Борусия водят тайни преговори за потенциални заместници съответно на Коутиньо и Дембеле. Мърсисайдци се очаква да закупят жан Мишел Сери от Ница и по всяка вероятност защитник с оглед слабата конкуренция в тази линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички