Хванаха Барселона в грозна лъжа


Хванаха Барселона в грозна лъжа
Снимка: Getty Images/Guliver

2893 0

След поражението от Реал Мадрид за Суперкупата на Испания, от ръководството на Барселона разкриха, че са много близо до осъществяването на трансферите на Усман Дембеле и Коутиньо. Тази информация обаче се оказа напълно невярна.

Пред германското издание "Kicker" спортният директор на Борусия (Дортмунд) Ханс-Йоаким Вацке беше категоричен, че няма абсолютно никакво развитие по проговорите между двата отбора за 19-годишното крило.

"Барселона не са направили дори сантиметър прогрес в преговорите за Дембеле, не знам откъде идват тези информации", лаконичен беше той. По последни данни на каталунската преса Борусия иска 150 милиона за Дембеле, но "Кикер" е категоричен, че сумата е 120 милиона евро.

Същата е и ситуацията с Коутиньо. Въпреки че не е в групата за мача с Кристъл Палас, плеймейкърът е също толкова далеч от Барселона, лаконичен беше Юрген Клоп по темата с трансфера на бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички