Джуд Белингам успял да разочарова Карло Анчелоти заради едно нещо, но не на терена


Джуд Белингам успял да разочарова Карло Анчелоти заради едно нещо, но не на терена
Снимка: Getty Images

1271 0

Джуд Белингам прави впечатляващо представяне с Реал Мадрид, като не спира да покорява върхове и да чупи рекорди. Английският национал обаче разкри, че в един аспект все още разочарова наставника Карло Анчелоти.

Явно и Белингам разочарова, но не на терена

20-годишният талант, който вече спечели "Golden Boy", отбеляза 15 гола в 17 мача през този сезон и се задмина дори показателите на Кристиано Роналдо.

Белингам сподели пред "Tuttosport", че Анчелоти успява да извади най-доброто от него, но изисква все повече и повече от него. "Имах свиреп ангажимент да се подобря с упорит труд, но заслугата е на треньора Анчелоти, който намери правилната позиция за мен, която ми дава повече свобода, така че сега летя. Знам обаче, че го разочаровам в един аспект".

Запитан дали може да разкрие какъв е този аспект, Белингам отговори: "Все още не говоря испански. Съжалявам, но има някои обстоятелства, които не очаквах толкова да ми пречат. Признавам, че ми е трудно, но обещавам, че съм максимално отдаден". А в Реал са предприели действия спрямо неприятна травма на Белингам, за да не се стигне до евентуална операция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички