Директор в Барселона: Търсим спешно нападател


Директор в Барселона: Търсим спешно нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Директорът на Барселона Гийермо Амор заяви, че клубът обмисля да вземе спешно нападател след контузиите на Луис Суарес и Усман Дембеле. Уругваецът се нуждаеше от операция на коляното през януари месец и ще отсъства от терените до месец май, докато френският офанзивен футболист ще бъде опериран във вторник, след като получи разкъсване на мускул.

Гийермо Амор даде интервю за ситуацията в клуба пред сайта ‘Goal’, като сподели, че може да се наложи спешно да се вземе нападател под наем. „В момента не мога да назова имена. Имаме още играчи в тима и трябва да видим какво е състоянието на Дембеле преди да решим какво ще правим. Ако има добра възможност да купим някого, ще видим какво можем да направим“ каза Амор.

Луис Суарес бе един от най-важните играчи за отбора през този сезон. Преди контузията той имаше 14 гола и 11 асистенции в 23 срещи. От клуба се надяваха Дембеле да замести неговата липса в атака, но французинът получи поредната си травма. Така отборът остава само с Лионел Меси и Антоан Гризман в предни позиции, като Ансу Фати също е опция. А ето какво постижение направи Меси във вчерашната вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички