Диего Симеоне за победа като гост над Барселона: Винаги има първи път


Диего Симеоне за победа като гост над Барселона: Винаги има първи път
Снимка: Getty Images/Guliver

1203 0

Дестинацията на титлата в Ла Лига все още е неизвестна, въпреки че Атлетико Мадрид в момента е на върха в класирането преди огромния тест, който му предстои в утрешния (8.05.) мач срещу Барселона. Въпреки че Диего Симеоне никога не е печелил като гост на "Ноу камп", на пресконференцията пред срещата заяви:

"Винаги има първи път в живота за всичко. Изправени сме пред отбор, който ограничи загубата си на точки и треньор, който е свършил чудесна работа в обръщането на ситуацията от първата половина на сезона".

"Ще вървим мач по мач и ще се изправяме с всичко смирено", добави Симеоне.

През 2014 година Атлети си осигури титлата, след като именно на стадиона на Барса не допусна поражение, но сега опитният наставник заяви, че няма база за сравнение в двата случая: 

"Няма сравнение. Няма прилика. Тогава първенството приключи (бел.ред. - след този мач). Този ​​път ще останат много точки".

Диего Симеоне има няколко въпросителни пред своя състав, една от които е дали да излезе с петима в защита:

"Досега играехме с доста силна и ясна идея. Понякога се получаваше добре, понякога не толкова. Ще се опитаме да се доближим на максимум до нашия стил на игра, който демонстрирахме през сезона".

Мачът между Барселона и Атлетико Мадрид е утре (8.05.) от 17:15ч. българско време, а в страницата на SportLive.bg ще можете да следите развоя на срещата на живо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички