Сересо: Диего Симеоне е най-важният човек в историята на Атлетико Мадрид


Сересо: Диего Симеоне е най-важният човек в историята на Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1414 0

Диего Симеоне пое отбора на Атлетико Мадрид през 2011 година и за тези години успя да завоюва 7 трофия - по два пъти спечели Лига Европа и Суперкупата на Европа, веднъж изведе Атлетико до титлата в Ла Лига, Купата на Краля и Суперкупата на Испания. За негово съжаление "дюшекчиите" се класираха и на два финала в Шампионската лига, но загубиха и двата от градския си съперник Реал Мадрид.

Мнозина привърженици на Атлети не си представят бъдещето без Чоло Симеоне, а към тях се присъедини и президентът на клуба Енрике Сересо:

"Не мога да си представя Атлетико Мадрид без Симеоне. Живеем фантастично с Чоло и се надявам Бог да го остави тук още много години. Симеоне за Атлетико Мадрид е най-важният треньор в цялата история на клуба.", коментира Сересо в интервю за радио "Villa Trinidad", а след това говори и за дошлия от Барселона Луис Суарес:

"Суарес е най-добрият №9 в света. Няма друг като него. Той е най-добрият, който днес има на световния пазар.", каза президентът на Атлетико.

В Ла Лига Атлетико Мадрид загуби големия си аванс пред Реал и Барса, но все още има 4 точки преднина. В Шампионска лига за тима предстои гостуване на Челси в мач-реванш от 1/8-финалите в турнира. Първата среща завърши с победа за "сините" 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички