Меси до Бартомеу, преди да поиска да напусне: Пак опитваш да ме прецакаш!


Меси до Бартомеу, преди да поиска да напусне: Пак опитваш да ме прецакаш!
Снимка: Guliver/GettyImages

8636 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е имал няколко неприятни разговора с бившия президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу през 2019, 2020 и 2021 година, съобщава "ССМА". След загубата от Ливърпул в полуфиналите на Шампионска лига през 2019-а Бартомеу и Меси са се срещнали в дома на футболиста. Президентът е попитал аржентинеца как според него трябва да постъпи с тогавашния треньор Ернесто Валверде. Меси е казал, че е готов да повтори казаното публично от него - че проблемът не е в треньора.

Също така нападателят на каталунците е попитал шефа си наистина ли ще привлече Антоан Гризман от Атлетико (Мадрид). Притеснението му е било, че по този начин завръщането на Неймар от ПСЖ ще стане невъзможно. Бартомеу е отговорил, че французинът още не е привлечен, но няколко дни по-късно трансферът бе официално обявен. След това Меси повече не се е доверил на ръководителя.

Че вече му няма доверие капитанът е показал публично, когато в паузата заради пандемията от коронавирус Бартомеу е отишъл на тренировка на тима и е предложил на играчите за втори път да си намалят заплатите. Пред всички футболисти аржентинецът е казал, че не може да се вярва на президента и второ съкращаване на възнагражденията няма да има.

"ССМА" твърди, че едно от последните съобщения на Меси до президента е гласяло: Ти вече изнасяш информация. Опитваш се да ме прецакаш отново, по дяволите". Съобщението е било изпратено, след като звездата се е срещнал с новия треньор Роналд Куман и му е казал, че е по-вероятно да напусне отбора, отколкото да остане.

Информацията за това се появи в пресата и футболистът е решил, че за това е виновен бившият президент на каталунския клуб. Няколко дни след изпращането на това съобщение Меси е пратил факс до клуба с уведомлението, че иска да напусне "Камп ноу". А ето какво показва одитът в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички