До дни: Манчестър Юнайтед ще похарчи 140 милиона паунда за Варан, Трипиър и Санчо


До дни: Манчестър Юнайтед ще похарчи 140 милиона паунда за Варан, Трипиър и Санчо
Снимка: Getty Images

5769 0

Манчестър Юнайтед е все по-близо до това да обяви двоен входящ трансфер в лицето на Рафаел Варан от Реал Мадрид и Киърън Трипиър от Атлетико Мадрид, съобщава днес радио "Talk Sport".

Ръководството на "червените дяволи" води преговори с Кралския клуб за Варан от доста време насам и се смята, че двете страни са си стиснали ръцете на сумата от 50 милиона паунда.

Що се касае до десния бек Трипиър, радиото съобщава, че той има огромно желание да се завърне в Англия (преди да замине за Мадрид играеше в Тотнъм) и чака решителен ход от страна на Манчестър Юнайтед.

"The Sun" от своя страна съобщава, че и двете сделки са на финалната права, но новината ще бъде обявена офицално до края на следващата седмица (25 юли).

Според някои източници, преминаването на Трипиър от "Уанда Метрополитано" към "Олд Трафорд" ще струва около 18 милиона паунда, което означава, че Юнайтед ще похарчи около и над 140 милиона паунда през това лято - 18 за Трипиър, 50 за Варан и 73 за Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. 

Вероятността и тримата да бъдат представени официално по едно и също време не е малка, като се има предвид какъв отзвук ще предизвика едно такова събитие!

А защо и за колко време Маркъс Рашфорд ще отсъства от терените, можете да научите тук!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички