Дербито Барселона - Атлетико Мадрид този път ще бъде още по-необикновено


Дербито Барселона - Атлетико Мадрид този път ще бъде още по-необикновено
Снимка: GettyImages

2069 0

Испанското издание Relevo сподели в събота прелюбопитен акцент от предстоящите сблъсъци между Барселона и Атлетико Мадрид през настоящия сезон. 

Оказва се, че "дюшекчиите" не са поставяли условия пред "Блаугранас" за Жоао Феликс да не играе срещу столичани. По този начин пратеният при каталунците под наем може да вземе участие още в първия двубой през декември. 

Необикновен двубой

Това би бил първи сблъсък за португалеца срещу Атлетико Мадрид в кариерата му. Припомняме ви, че "дюшекчиите" го закупиха от Бенфика още през 2019 г. срещу колосалните близо 130 млн. евро. Той обаче така и не успя да докаже качествата си в Мадрид. 

До този момент Феликс е изиграл 131 двубоя за Атлетико, в които се е отчел с 34 попадения и 18 асистенции. През последните четири години бе пращан под наем в Челси, а сега и в Барселона. Акостирането му в Каталуния сериозно разочарова столичните фенове заради враждата между отборите. 

Наемът на Феликс в Барселона е до края на сезона. До този момент е взел участие в 6 срещи, за да вкара 3 гола и да асистира за още 2.  

Вижте каква сума Барселона е готов да плати за Жоао Феликс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички