Левандовски: Срещу Байерн заслужавахме победа, или поне равенство


Левандовски: Срещу Байерн заслужавахме победа, или поне равенство
Снимка: GettyImages

1446 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски говори за това какво се е променило след трансфера му от Байерн Мюнхен в каталунския клуб. 34-годишната звезда смени клубната си принадлежност през юли тази година, след като игра 8 години за "баварците".

"Преместването ми в Барселона ми даде тласък. Повиши самочувствието ми. Знаех, че трябва да играя решаваща роля в резултатите от мачовете. Не ме е страх от тази роля. Много се гордея със себе си. Младите играчи са добре информирани, имат желание да говорят и не се страхуват да задават въпроси. Предавам им знанията и опита си", каза полякът, цитиран от "Bild".

Левандовски започна много добре сезона при "блаугранас", като вкара 11 гола и направи 2 асистенции в 11 мача. В Шампионска лига обаче Барселона с него в състава загуби от бившия му клуб, след като на старта разби Виктория Пилзен.

"Мачът с Байерн стана урок за нас. Преди него не очаквахме, че ще можем да наложим своя стил и да създаваме много моменти. Този двубой показа, че можем да го направим, можем да създаваме шансове в трудни мачове. Заслужавахме победата или поне равенство", категоричен бе той. А ето какво признание готви Барселона на полския голмайстор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички