Дембеле изуми: По време на Шампионска лига... гледа на стадиона мач от Чемпиъншип (ВИДЕО)


Дембеле изуми: По време на Шампионска лига... гледа на стадиона мач от Чемпиъншип (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1355 0

Докато всички бяха приковали поглед към дербито от Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул, звездата на Барселона Усман Дембеле присъстваше на стадион в Англия, за да наблюдава на живо дерби от... Чемпиъншип.

Във второто ниво на английския футбол един срещу друг се изправиха отборите на Съндърланд и Шефилд Юнайтед. Всичко тръгна добре за Съндърланд, който поведе чрез Едуар Мишу в 30-ата минута. Джеймс Макати (45+1') и Томи Дойл (61') обаче завършиха пълния обрат за Шефилд, който остава 2-ри със 70 точки - 13 по-малко от лидера Бърнли. Съндърланд пък е 12-и с 52 пункта.

На мача с присъствието си изненада Дембеле. Французинът няма да може да вземе участие в Ел Класико в неделя (19.03), тъй като е с контузия. Очаква се да се завърне след паузата за националните отбори.

Той обаче не е у дома да се възстановява, а присъства на двубоя в Североизточна Англия. Трябва да отбележим, че за това има съвършено логична причина. Той е много близък със собственика на Съндърланд.

Дембеле и 25-годишният френски бизнесмен Кирил Луис-Драйфус изгледаха заедно срещата, в която отборът, на който стискаха палци, загуби с 1:2. На почивката пък камерата улови Дембеле и го показа (можете да видите кадрите по-долу в материала).

Наскоро пък се появи информация, че ПСЖ купува Дембеле с 50% намаление от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички