В Барселона се надяват на чудо, за да накарат Френки Де Йонг да преподпише


В Барселона се надяват на чудо, за да накарат Френки Де Йонг да преподпише
Снимка: Getty Images

2147 0

В Барселона се готвят да предложат нов договор на Френки Де Йонг, чийто настоящ такъв изтича в края на сезон 2025/26, но въпреки това каталунците искат да са сигурни за своята звезда в полузащитата.

На Барса обаче ще му бъде трудно

Испанското издание "Marca" съобщава, че подновяването на договора на Френки де Йонг няма да е лесно. Случаят му е сложен, тъй като играчът не е забравил какво се случи миналото лято, когато клубът искаше да го продаде, но Деко много ясно му даде да се разбере, че ситуацията се е променила.

Въпреки цялата тази сага през лятото на 2022 година с евентуалното преминаване на Де Йонг в Юнайтед, което никога не се случи, управата на каталунците е останала сериозно впечатлена от изявите на нидерландеца с екипа на "блаугранас" и именно заради това иска да го задържи за по-дълго.

Сезонът стартира кошмарно за 26-годишният халф, тъй като той получи травма и отсъства от 24 септември насам. Очаква се той да се завърне в игра за тима на Шави след паузата за национални отбори и да запише минути срещу Райо Валекано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левандовски заговори за "скандала" между него и Ламин Ямал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички