Френки де Йонг: Няма по-висока крачка в света от Барселона


Френки де Йонг: Няма по-висока крачка в света от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2389 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг говори за трансфера си на "Камп ноу" през лятото и намеренията си за своята кариера в клуба. Нидерландецът обяви, че би се радвал да завърши кариерата си в Барселона, тъй като от този клуб нагоре няма друга крачка.

"Не съжалявам, че преминах в Барса. Наистина съм щастлив, защото винаги съм искал да играя тук. Играя с футболисти, които за мен са истински легенди. Изпитвам удоволствие и уча много. Аз съм в най-добрия клуб в света, живея в прекрасен град, в който времето е страхотно", коментира Де Йонг, цитиран от вестник "Спорт".

"Не мога да кажа, че ще стана легенда на Барса. Но ще направя всичко възможно, за да прекарам няколко прекрасни години тук. Много години. Сега съм съсредоточен и играя на най-високото си ниво. Надявам се да ме запомнят. Може би, не като легенда, а като добър играч", допълни халфът.

"Надявам се, че ще мога да играя тук до края на кариерата си. Винаги съм искал да играя за Барса. Не знам какво ще се случи в бъдещето, но съм щастлив тук и няма никаква крачка напред след Барселона. В света няма по-високо ниво", завърши Де Йонг. А колко тежко е било на Барселона да се пребори за подписа на звездата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички