Де Йонг: Изчистихме главите си и ще излезем срещу Наполи в най-добра форма


Де Йонг: Изчистихме главите си и ще излезем срещу Наполи в най-добра форма
Снимка: Getty Images/Guliver

1043 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг обяви какво е състоянието на отбора, след като загуби битката за титлата в испания срещу Реал Мадрид. На каталунците им предстои осминафинален мач-реванш в Шампионска лига срещу Наполи и феновете се притесняват в какво психологическо състояние ще е отборът преди важния двубой.

"В мача с Алавес играхме по-добре, отколкото срещу Осасуна. Приличахме повече на отбор, но трябва да продължим в този дух, защото в Шампионска лига ще ни бъде много по-трудно. Интензитетът и пресингът са по-големи. Сега можем да се съсредоточим върху Шампионска лига", заяви нидерландецът, цитиран от "Marca".

"Много е важно да завършим сезона по начин, по който увереността и моралът да бъдат на първо място. Изчистихме главите си и ще излезем за мача с Наполи в най-добрата си форма", допълва Де Йонг. Мачът с Наполи в Барселона е на 8 август. Първият двубой завърши с равенство 1:1. Вчера стана ясно, че е имало среща между треньора Кике Сетиен и капитана Лионел Меси (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички