Дани Алвеш с първи коментар след новината, че се завръща в Барселона на 38 години


Дани Алвеш с първи коментар след новината, че се завръща в Барселона на 38 години
Снимка: Getty Images/Guliver

2779 0

В петък вечер Барселона обяви радостната за мнозина от своите привърженици новина, че първото ново попълнение на тима в ерата "Шави" вече е факт и това е 38-годишният бразилец Дани Алвеш.

Той се завърна в клуба, след като го напусна през 2016 година и отиде да играе в Ювентус, а сега даде и първи коментар на изненадващия развой на събитията:

"В последните пет години се борех като луд, за да се случи това. Не знаех и не очаквах колко трудно ще е да се завърна, но в сърцето и душата си вярвах, че това ще се случи".

"Връщам се в дома, който никога не съм напускал. Не знам колко ще продължи този сън, но се надявам да е вечен", заяви Алвеш, след като по-рано се появиха информации, че Роналд Куман е отказал да го върна на "Камп Ноу"!

"Скоро ще се видим в най-любимото ми място. Изпитвам същия ентусиазъм, както когато за първи път облякох екипа на Барселона и се надявам отново да помогна клубът да стане номер 1 в света. Завръщам се у дома", каза още най-титулуваният футболист в света.

През вчерашния 12 ноември медиите в Европа съобщиха, че бившият треньор на каталунците - Роналд Куман, едва ли ще се задържи дълго без работа, тъй като е сред фаворитите да заеме поста на една английската легенда, която се завърна на Острова!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички