Барселона показа силата на "Ла Масия": Победен гол след рейд от центъра (ВИДЕО)


Барселона показа силата на "Ла Масия": Победен гол след рейд от центъра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8497 0

Легендарната школа на Барселона "Ла Масия" е това, което ние всички познаваме, още от далечната 1979 година. През десетилетията тя е произвеждала стотици играчи, които после са "захранвали" не само първия отбор на каталунците, но и редица клубове в Европа и по света...

Нейн "продукт" са имена като Лионел Меси, новият треньор на тима Шави, Андрес Иниеста, Серхио Бускетс, Жерар Пике, Жорди Алба, Хосеп Гуардиола, Карлес Пуйол, Виктор Валдес и много други.

Клубът винаги се е гордял с школата си и не пропуска да покаже потенциалните си звезди пред света във всеки един удобен момент.

*Междувременно, Серхио Агуеро отговори на появилите се днес (12 ноември) слухове по негов адрес, че ще спира с футбола!

Такъв е случаят и в днешния ден, когато от Барса публикуваха видео в профилите си в социалните мрежи, на което се вижда как едно малко момче тръгва от центъра с топка в краката, преминава последователно между петима противникови играчи и накрая отбелязва гол.

Още по-впечатляващото в този случай е фактът, че това се случва в последните секунди на срещата и при резултат 5:5! Вижте самѝ прекрасното попадение на този обещаващ талант, който е на видима възраст 6-7 години:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички