Да те е срам от човека, който те превърна в "сърцето" на Реал Мадрид


Да те е срам от човека, който те превърна в "сърцето" на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3287 0

Имаше период преди две години, по време на който малко вярваха в качествата на Каземиро. Бразилецът, превърнал се в сърцето на халфовата линия на Реал Мадрид, игра под наем в Порто през сезон 2015/16, а после не получаваше почти никакви шансове от Рафаел Бенитес. Бъдещето му беше неясно, но в началото на 2016 година Зинедин Зидан беше назначен за старши-треньор на тима. Оттогава до ден днешен Каземиро е несменяем титуляр, а "кралете" са неузнаваеми в защита, когато той не е на терена.

Успехът си той дължи именно на френския специалист, но в самото начало за халфа е било много трудно да комуникира с някогашния носител на "Златната топка" - играч, който е печелил абсолютно всичко във футбола.

"Срамувах се да говоря с него. Днес вече всичко е нормално и съвсем естествено. Понякога, когато ни липсва някой играч по време на тренировка, Зизу идва и правим най-добрата тренировка заедно", каза Каземиро в интервю за ESPN.

Що се отнася до играча, който го изненадва най-много в състава на Реал, Каземиро е категоричен, че това е неговият сънародник Марсело, който в последните 5 години не спира да изумява всички с това, което твори по зеления килим.

"Винаги съм казвал че играчът, който ме изненадва най-много това е Марсело. Това, което той прави с топката, е истинска лудост. Знам, че не е справедливо спрямо останалите ми съотборници да посочвам само един, но Марсело е като малко дете, към което изпитвам специална привързаност".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички