Това ли беше всичко от Реал Мадрид на пазара?


Това ли беше всичко от Реал Мадрид на пазара?
Снимка: Guliver/GettyImages

3219 0

Реал Мадрид осъществи две "скромни" сделки през лятото, след като първо взе Тео Ернандес от Атлетико Мадрид, а след това надделя срещу Барселона за подписа на Дани Себайос от Бетис. Двамата няма да бъдат титуляри, но ще получат своите шансове, а освен това "кралете" намериха отлични заместници на Марсело и Лука Модрич.

Но какво става с така желания от Флорентино Перес "галактико"? Всички очакваха през това лято президентът на Реал Мадрид да развърже кесията за някой топ играч, а най-често споменаваното име беше това на Килиан Мбапе. Това обаче няма да стане, поне не и през това лято.

Според информация и на двата испански вестника близо до Реал Мадрид - AS и Marca, френският нападател ще остане в Монако поне още един сезон. "Монегаските" не искат да продават младока на този етап, а и самият той е притеснен, че в друг отбор няма да получи нужното игрово време, за да продължи да се развива и да попадне в състава на Дидие Дешам за Мондиал 2018.

В същото време Алваро Мората ще остане в Реал Мадрид и в нападението на тима няма място за още един стрелец. "Белия балет" вижда в Мбапе заместник на Кристиано Роналдо, но по всяка вероятност сделката ще бъде осъществена през следващото лято. "Кралете" не се притесняват от интереса на други отбори, защото и Мбапе иска да играе на "Сантиаго Бернабеу". Така сделката изглежда почти сигурна, но не и през това лято.

Реал Мадрид няма сериозна нужда от подсилване, след като Зинедин Зидан показа наглед, че в отбора има огромна дълбочина през миналия сезон. Единственото, което "белия балет" ще търси до края на трансферния пазар, е дефанзивен халф за заместник на Каземиро и опитен централен защитник, който да помогне за ротацията на Варан и Серхио Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички