Треньор или играч? Шави участва и "блести" на тренировките на Барселона (ВИДЕО)


Треньор или играч? Шави участва и "блести" на тренировките на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4536 0

Легендата на Барселона Шави Ернандес вече започна работата си като старши треньор на клуба, след като бе официално представен в началото на седмицата пред няколко хиляди души на митичния "Камп Ноу".

След седмици на слухове и спекулации с бъдещето му начело на катарския Ал Садд бе постигната договорка с арабския клуб и се сбъдна мечтата на голяма част от привържениците на каталунците - испанецът се завърна у дома.

Вълнението около този ход бе изключително голямо и феновете са много обнадеждени от идването на легендата. Те приеха по много добър начин и начина на провеждане на тренировки от страна на Шави. И по-конкретно това, че той участва в тях.

Барселона качи в личния си профил в социалната мрежа Туитър видео от тренировката на отбора, а в неговото начало се вижда, че именно новият старши треньор на отбора участва активно в упражнение, захранвайки играчите си с центрираня отляво по нападението.

По времето на Шави в Барселона отборът бе с вероятно най-силната полузащита в световен мащаб, като разбирателството му с Иниеста по терена бе неповторимо. Изглежда сякаш испанецът все още далеч не е забравил как се подава и центрира на високо ниво.

Още на първата си пресконференция от ролята на старши треньор на каталунците бившият халф призна, че за него дисциплината ще е особено важна в отбора. Часове по-късно това бе потвърдено и Шави въведе 10 строги правила в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички