Цирк: Роналд Куман влезе на пресконференция, прочете изявление и си излезе (ВИДЕО)


Цирк: Роналд Куман влезе на пресконференция, прочете изявление и си излезе (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1145 0

В четвъртък (23 септември) Барселона гостува на Кадис в среща от испанската Ла Лига, а днес треньорът Роналд Куман трябваше да даде пресконференция на "Ноу Камп". 

Вместо това обаче, той влезе, изчете изявление, стана и си излезе, без да позволи да му бъдат зададени въпроси. Най-вероятно тази сцена бе разиграна от Куман, тъй като в последно време той често е питан за бъдещето си в клуба!

Ето какво гласеше текстът на писмото, което той изчете:

"Добро утро на всички, клубът е с мен в тази ситуация на обновяване. Финансовото положение на клуба е свързано със спортната част, това означава, че трябва да окомплектоваме състава, без да бъдем способни да правим големи инвестиции. Футболът се нуждае от време, младите играчи могат да станат световни звезди след две години. Хубавото е, че младите футболисти ще могат да имат възможности като Шави и Иниеста в своето време, но това изисква търпение".

"В Шампионската лига не могат да се очакват чудеса. Поражението срещу Байерн Мюнхен трябва да се гледа от тази гледна точка. Отборът трябва да бъде подкрепен, с думи и с дела. Знам, че пресата признава този процес, това не се случва за първи път в историята на Барселона. Разчитаме на вашата подкрепа в тези трудни моменти, ние като отбор и играчи сме много доволни от подкрепата, която имахме от феновете в мача срещу Гранада", завърши Куман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички