Челси се засилва в защита с бранител на Милан


Челси се засилва в защита с бранител на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Лондонският Челси е добавил бранителя на Милан Алесио Романьоли в трансферната си листа за подсилване на защитата през идното трансферно лято.

Ако сделката по продажбата на клуба мине по план, то „сините“ ще имат много работа за вършене по време на лятото, след като Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен, Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо ще трябва да бъдат заменяни.

Челси е свързван и със защитника на Севиля Жул Кунде, а мениджърът Томас Тухел вече няма търпение да започнат да се случват трансферите в отбора му, за да може да проведе нормална подготовка за новия сезон.

Според медиите в Испания тимът от Висшата лига ще отправи предложение към Романьоли в следващите седмици. 27-годишният италианец има 25 мача за Милан през сезона, а договорът му изтича след шест седмици. Той, от своя страна, така и не успя да се разбере за подновяването му с настоящия му отбор.

Барселона, Севиля, Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд също следят ситуацията около Романьоли и се очаква още клубове да погледнат към бранителя, ако Милан продължава да показва апатия към това да води разговори за подновяването на контракта на Алесио Романьоли.

А колко пари ще прибере Абрамович от потенциалната продажба на Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички