"Бихме били глупаци" - треньорът на Ливърпул призна за интерес към Джуд Белингам, но отхвърли конкретен слух


"Бихме били глупаци" - треньорът на Ливърпул призна за интерес към Джуд Белингам, но отхвърли конкретен слух
Снимка: GettyImages

1394 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че би било глупаво, ако мърсисайдци не проявяваха интерес към звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам

"Джуд е страхотен футболист, с когото очевидно сме запознати. Бихме били глупаци да нямаме интерес към него. Но на този етап няма нищо повече, което може да се каже по темата", обясни германецът в интервю за "Sport Bild".

Запитан дали е вярно, че английският гранд вече е провел среща с 19-годишния халф и семейството му, в опит да го убеди да премине на "Анфийлд", Клоп отговори: "Тези работи не стават така... той има договор с Борусия Дортмунд и е нужно съгласието на клуба. Тази информация не е вярна".

На този етап се смята, че "жълто-черните" ще задържат Белингам в Германия поне до края на сезон 2022/23 и няма да приемат оферти за него през зимния трансферен прозорец. Най-настоятелни към полузащитника през лятото ще бъдат Ливърпул, Манчестър Сити и Реал Мадрид. Договорът му с Борусия изтича на 30 юни 2025 година, а порталът Transfermarkt оценява качествата му на 110 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп разкри колко дълго ще почива след Ливърпул и отговори на въпрос за националния отбор на Германия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички