Бъдещето на Шави в Барселона вече е деликатна тема, Деко показа различно виждане


Бъдещето на Шави в Барселона вече е деликатна тема, Деко показа различно виждане
Снимка: Getty Images

1456 0

Барселона имаше достатъчно шансове да обърне ситуацията в своя полза в поражението си с 4:2 срещу Жирона в неделя вечерта, но повечето анализатори се обедниха около мнението, че "блауграна" останаха надиграни в двубоя.

След мача Шави каза пред медиите, че Барселона е изиграла "добър мач" през по-голямата част и отбеляза, че "този отбор все още е в процес на изграждане", въпреки че вече 2 години е под негово ръководство. 

Спортният директор Деко, който пристигна през лятото и не участва в назначаването на Шави, не беше съгласен с подобно твърдение.

Какво ще е бъдещето на Шави в Барселона?

"Не изиграхме добър мач, не бяхме ефективни и това се отрази върху нас. Започнахме добре, но без да сме точни пред вратата, те вкараха преди и ние не бяхме достатъчно силни, за да спечелим мача. Имат качество, знаят начина, по който трябва да играят, опитахме, но не успяхме. Трябва да се борим, нищо не е решено. Лигата е дълга, но това беше важен мач срещу пряк съперник, който не успяхме да спечелим".

Междувременно Cadena SER отбелязва, че Деко има пълна власт в Барселона и иска да спечели "на всяка цена". Наскоро той заяви, че Шави е спечелил подновяването си до 2025 г., но това ще се промени, ако Шави спре да печели, какъвто е случаят с всеки наставник на Барселона. Журналистът-ветеран Сик Родригес Гайри заяви, че в края на сезона ще има оценка върху работата на Шави и това представяне без съмнение ще бъде отбелязано в графата "против". Междувременно от Юнайтед предложиха на Барса любопитна размяна на играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички