Бускетс: Не трябва да сравняваме Сетиен с Валверде


Бускетс: Не трябва да сравняваме Сетиен с Валверде
Снимка: Getty Images/Guliver

1752 0

Полузащитниците на Барселона Серхио Бускетс и Рики Пуч коментираха дебютния мач на Кике Сетиен начело на тима - победата над Гранада с 1:0. 20-годишният Пуч открадна топката и започна атаката, която Лионел Меси завърши с победното попадение. След успеха каталунците заемат първо място в класирането в Ла Лига. Те имат 43 точки в 20 мача.

"Днес контролирахме добре топката. Какво се промени с пристигането на Сетиен? Първо, няма нужда да го сравняваме с Валверде! Всеки треньор си има свой стил и виждане за футбола. Вие сами виждате какво изисква Кике от нас. Щастливи сме с това, което направи Валверде за нас, а сега се радваме, че имаме Сетиен", заяви Бускетс, цитиран от AS.

"Щастлив съм, когато играя футбол. Харесва ни стилът на Сетиен. Той каза, че трябва да съм смел, да не губя топката и да играя високо. Чудесно е, че успях да взема топката от противника - всеки момент в атаката е важен, например Видал игра отлично с пета. Трябва да продължа да тренирам. Ако ми кажат да се върна в Барселона Б, ще се върна", бе коментарът пък на младият Пуч. А какво постижение записа в първия си мач Сетиен вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички