Бунт в съблекалнята на Барселона срещу Луис Енрике


Бунт в съблекалнята на Барселона срещу Луис Енрике
Снимка: Guliver/GettyImages

2618 0

Лидерите в Барселона вече са се обърнали срещу наставника Луис Енрике след снощната унищожителна загуба от ПСЖ в Шампионска лига с 4:0. 

Според радио "Каталуня" Серхио Бускетс, Лионел Меси, Луис Суарес, Жерар Пике и Иван Ракитич са наясно, че периодът на Енрике на "Камп Ноу" вече е изтекъл и искат на всяка цена да се разделят с него.

Играчите са се обявили категорично против Енрике и неговите методи на работа. Радиото дори цитира и точните думи на "каталунците" - "или Лучо ще си тръгне, или ще има война".

Договорът на Луис Енрике с Барселона изтича и е много вероятно да не бъде подновен. Преди няколко месеца излезе информация, че дори и специалистът няма желание да подновява договора си, а на запитвания от журналисти отговорът му бе, че е съсредоточен само върху работата си в тима. При положение, че каталунците отпаднат на 1/8-финалите в Шампионската лига, то раздялата изглежда все по-вероятна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички