ВИДЕО: Луис Енрике полудя срещу репортер след погрома от ПСЖ


ВИДЕО: Луис Енрике полудя срещу репортер след погрома от ПСЖ
Снимка: youtube

3904 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике пое пълната вина за загубата на своя тим с категоричното 4:0 срещу ПСЖ на "Парк де Пренс". Наставникът обаче не беше особено доволен от въпросите на журналист от каталунската "TV3", непосредствено след края на срещата.

Наставникът беше обвинен, че не е направил достатъчно в тактическо естество, за да промени хода на двубоя, в който "блаугранас" бяха тотално надиграни на европейската сцена за пръв път от злополучното 0:4 от Байерн Мюнхен преди 3 години. Логично, Лучо реагира остро на провокацията.

"Изглежда не сте гледали много внимателно срещата, тъй като променихме формацията от 4-3-3 на 4-5-1, и то по време на игра. Но независимо от това, можехме да я изпипаме до съвършенство и да спечелим, а вие пак нямаше да забележите промяната", сопна се Енрике. 

"Искам еднакво отношение от ваша страна - и когато печелим, и когато бием. Искам същото отношение и от вас - задавайте си така въпросите и когато печелим, става ли", допълни той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички