Броени дни преди "Ел Класико": Барселона се извини на Винисиус за нещо, което "не трябваше да се случва"


Броени дни преди "Ел Класико": Барселона се извини на Винисиус за нещо, което "не трябваше да се случва"
Снимка: GettyImages

958 0

Един от директорите на Барселона - Рафа Юсте, поднесе своите извинения към звездата на Реал Мадрид - Винисиус, заради публикация в социалната мрежа "X" срещу бразилеца, написана от един от говорителите на "блаугранас".

Какво се случи?

Припомняме, че през изминалия уикенд към Винисиус "полетяха" нови нападки на расова основа по време на двубоя срещу Севиля. Въпросният говорител на Барса изрази недоволството си към Вини в "X" с публикация, която по-късно изтри.

"Това не е расизъм, той заслужава плесница за това, че се прави на клоун. Какво иска да покаже с тези безсмислени подскачания около топката в центъра на терена", написа говорителят Микел Кемпс.

Извинението

Отговорност за извинението пое директорът Рафа Юсте. С думите си той бе категоричен, че няма място за подобни коментари във футбола.

"Ако Винисиус ме слуша, искам да му кажа, че това няма да се повтори. Дори да е било грешка на езика, това нещо не трябваше да се случва. Това беше един злощастен туит", споделя Юсте.

На 28 октомври (събота) целият футболен свят ще впери поглед към стадион "Монтжуик". Барселона и Реал Мадрид ще премерят сили един срещу друг, а началният час на зрелището е 17:15 (българско време).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Има надежда, че финалът за Суперкупата на Испания ще е между Барса и Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички