Жерар Пике не се спира, подигра се с боса на Ла Лига


Жерар Пике не се спира, подигра се с боса на Ла Лига
Снимка: Getty Images

982 0

Младият "пенсионер" Жерар Пике остава много ангажиран бизнесмен. Вече 35-годишният бивш централен защитник има много проекти. Стартирайки състезание "Лигата на кралете", където неговият приятел и бивш съотборник Серхио Агуеро ще обуе отново футболните обувки, той си навлече гнева на шефа на Ла Лига - Хавиер Тебас.

Последният, който също е известен с това, че не си "държи езика зад зъбите", разкритикува това ново състезание, за което не вижда в състояние да се конкурира с Ла Лига: "Все едно ни казват, че "Лигата на кралете" ще бъде конкуренция за Ла Лига. След шест месеца, питайте ме, ще видим какво е всъщност. Като цирк ми харесва, но не и за сравнение."

Доста директни думи, достигнали до ухото на Жерар Пике. Последният предпочете да прояви малко хумор в съобщение в своя туитър акаунт: " Добре дошли в цирка Kings League. Бомбата, която идва следващата неделя, е лудост. Тик-так, тик-так", написа бившият играч на Барселона, за когото стана ясно, че има желание да играе за отбор от Ла Лига 2.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички