Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар омаловажи изпращането на Жерар Пике


Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар омаловажи изпращането на Жерар Пике
Снимка: Getty Images

2013 0

Жерар Пике изживява последните си няколко часа като професионален футболист . Бранителят, който има много успехи с Барселона и испанския отбор , ще се изправи срещу Алмерия в последния си мач. Жоан Гаспар, бизнесмен, бивш вицепрезидент и бивш президент на Блаугранас, даде интервю за "El Larguero“, в което анализира напускането на играча.

" Случи се това, което се очакваше, Жерар е един от хората, които обичат да поставят времена, когато искат и когато смятат за подходящо. Това вече беше известно, че ще се случи рано или късно“, посочи Гаспарт в началото, в анализ на напускането на Жерар Пике от Барселона след футболна кариера от повече от 18 години.

" Важното не е неговото сбогуване, а трите точки"

" Той излезе като всички хора, които са малко необичайни, страхотен играч, който спечели всичко, както в Барса, така и в испанския отбор, играч с много светла глава, който показа, като бизнесмен, да прави важни неща. Той осъзна, че неговото време идва и искаше да излезе, отбелязвайки времето и момента", добави Гаспар.

От своя страна бившият вицепрезидент в продължение на 22 години и бивш президент на Барселона в продължение на два сезона и половина смята, че " утре важното нещо не е сбогуването на Пике, а трите точки, трябва да победим Алмерия, а не да сме прекалено разсеяни".

" Сега, ако играе и това е последният му мач, той ще види, че хората го обичат и ще го изпратят както заслужава, той и много други играчи, които са се борили с фланелката на Барса.“, завърши Гаспар.

А ето какво са организирали от Барселона, за да изпратят подобаващо Жерар Пике в последния му мач на "Камо Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички