Близък приятел на Марсело разкри къде може да заиграе той през следващия сезон


Близък приятел на Марсело разкри къде може да заиграе той през следващия сезон
Снимка: Getty Images

1559 0

Близък приятел на легендата на Реал Мадрид Марсело разкри някои любопитни неща около бъдещето на бразилеца. Марко Кирдемир е разговарял с Марсело за възможността бившият бразилски национал да заиграе в Турция. „Вчера говорих с Марсело. Той го има в предвид. Не съм представител на Марсело, но съм човек много близък до Реал Мадрид, знам кой играч какви оферти получава. Имам и много добри отношения с Марсело.

Дали Марсело е попитал Роберто Карлос за трансфер в Турция? Карлос отговори на Марсело, че трябва да отиде в Турция без да се замисля. Ако Фенербахче му предложи договор, Марсело трябва да го приеме“, сподели Кирдемир.

„Марсело печелеше 5,5 милиона евро годишно в Реал Мадрид. Освен това имат бонуси. Кой клуб може да плати толкова пари в Турция? Голяма сума пари... Трябва да си кажем истината“, каза още близкият до Марсело.

Вариантът кариоката да продължи кариерата си в Турция, е малко вероятна поради финансовите изисквания на бразилския ляв бек. Единствено супер високо предложение и известно намаляване на изискванията биха могли да доближат Марсело до трансфер в южната ни съседка. На въпрос за своето бъдеще и къде ще продължи своята кариера, Марсело отговори по следния начин: „Когато знам къде ще играя, ще съобщя“.

А ето как се сбогува легендарният бразилец с Реал Марид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички